Blazin' Bullfrog

Blazin' Bullfrog

Met een thema over kikkers en diamanten kun jij een gokje wagen op de Blazin' Bullfrog gokkast. Als je dit spel bij het online casino gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Op elke rol kun je 3 symbolen laten zien en daardoor kun je een gokje wagen met 15 symbolen per draai. Met de symbolen die op de rollen verschijnen kun je mooie prijzen winnen. Je draait op de rollen onder andere gouden kikkers met rode en blauwe diamanten. Er zijn ook diamanten te vinden in de kleuren groen, rood, paars, oranje, blauw en goud.

Blazin' Bullfrog spelregels

Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Blazin' Bullfrog gokkast met 10 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel heeft een RTP van 94,2% te bieden. Spelen kan voor minimaal €0,10 per draai en voor maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en Scatter symbolen

Tijdens het spelen van de Blazin' Bullfrog gokkast kun je ook van extra functies gebruik maken. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie te bieden en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Maak ook gebruik van de Scatter symbolen die de Blazin' Bullfrog gokkast te bieden heeft. Je kunt daar winsten mee behalen zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Respins zijn ook aanwezig bij dit Play’n GO spel.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen