Cat Wilde and the Doom of Dead

Cat Wilde and the Doom of Dead

Ben jij een echte reiziger en zoek je ook graag de spanning op? Wacht dan niet langer en begin direct met spelen op de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast. Je speelt de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast met de kwaliteiten van spel provider Pragmatic Play. Het thema van de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast heeft te maken met Egypte in een griezelig jasje. Op de 5 rollen van de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast kun je symbolen draaien als een griezelige Bastet, een farao met een doodskop erop en nog veel meer griezelige symbolen. Je speelt de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast met een hoge kwaliteit en je kunt genieten van een spannende gameplay!

Eenvoudige spelregels

Voor jou als speler is het al snel spannend om de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast voor de winst te gaan spelen. Met dit spel kun je winsten behalen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Combinaties moeten altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Je moet elke combinatie op aaneengesloten rollen draaien en dit moet van links naar rechts. Deze gokkast speel je voor de winst met een RTP van 94,22%.

Geniet van extra functies

Er zijn ook leuke extra functies toegevoegd aan de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast. Zo speel je dit spel onder andere met Wild symbolen en free spins. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Met de free spins van dit spel kun je de rollen van de Cat Wilde and the Doom of Dead gokkast gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en daardoor wordt het nog leuker om dit spel te gaan spelen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen