Crystal Sun

Crystal Sun

Als je van sterren en planeten houdt wil je de Crystal Sun gokkast van Play’n GO zeker niet missen. Deze gokkast is meer dan interessant om te spelen. Je kunt met deze gokkast namelijk reizen naar het heelal. Daar kom je mooie sterren en planeten tegen in verschillende vormen en maten. Het thema van de Crystal Sun gokkast is erg goed uitgewerkt. Je kunt genieten van een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond van de Crystal Sun gokkast vind je het heelal terug met grote planeten, sterren en lichtstralen. Het ziet er geweldig uit. Je kunt met de sterren en planeten als symbolen op de rollen mooie geldprijzen behalen. Dit kan door op de 5 rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd van links naar rechts of van rechts naar links. Elke combinatie moet één van de 10 winlijnen volgen. Voor elke complete combinatie die je draait ontvang je een geldprijs!

Eenvoudige spelregels

De spelregels van de Crystal Sun gokkast zijn alles behalve moeilijk. Je komt maar een minimaal aantal knoppen tegen. Dat maakt dit spel eenvoudig om te spelen. Je kunt met de getallenlijn een inzet plaatsen. Per draai kun je minimaal €0,10 plaatsen en maximaal €100. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Je kunt de rollen laten draaien met de groene ronde knop waar de witte pijlen op staan. Bij elke draai maak je kans op winst dus aan de spanning zal het niet liggen.

Geniet van extra functies

Uiteraard kun je ook bij de Crystal Sun gokkast genieten van extra functies. Je kunt bij de Crystal Sun gokkast extra functies tegenkomen als Wild symbolen en re-spins. Met de Wild symbolen kun je alle andere symbolen vervangen. Hier kun je dan ook onderbroken combinaties mee completeren. Je kunt met de re-spins die je kunt activeren de rollen gratis laten draaien. Hierdoor kun je gratis winsten behalen. De extra functies maken de Crystal Sun gokkast dus echt te gek!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen