Dr Toonz

Dr Toonz

Vallen bij jou de spellen van Play’n GO goed in de smaak? Dan zal je jezelf ook goed kunnen vermaken met de Dr Toonz gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een thema over een oude professor die in zijn laboratorium de Reactoonz wezentjes ontwikkeld. Op de achtergrond van het spel zie je het laboratorium verschijnen en je ziet de oude professor naast het speelveld zitten. Je ziet op de rollen de wezentjes voorbij komen in verschillende kleuren. De kleuren blauw, oranje, rood, roze, groen, paars en kaki komen voorbij. Je kunt spelen met 6 rollen en per rol draai je 4 symbolen. Daardoor speel je de Dr Toonz gokkast met 24 symbolen per speelronde.

Dr Toonz spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen winnen als je de Dr Toonz gokkast gaat spelen. Je kunt een winst behalen zodra je op de rollen combinaties vormt. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel met 4096 winmanieren en met een Return to Player van 94,25%. Spelen kan met een hoge variantie.

Wild en Scatters toegevoegd

Kies je ervoor om de Dr Toonz gokkast te gaan spelen? Dan zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie te bieden en zijn te herkennen aan de roze molecuul. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Draai je een onderbroken combinatie en verschijnt er ook een Wild op de rollen? Dan zal de Wild het verkeerde symboolsoort vervangen en zo kun je de onderbroken combinatie laten completeren. Je kunt dan alsnog een winst uit laten betalen. Er is ook een Scatter symbool aanwezig bij de Dr Toonz gokkast. De Scatter kan free spins opleveren en daar kun je uiteindelijk de rollen van het spel gratis mee laten draaien. Zo kun je gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen