Kiss Reels of Rock

Kiss Reels of Rock

Ben je een echte muziekliefhebber? Dan wil je zeker de Kiss Reels of Rock gokkast niet missen. Dit spel kan bij het online casino worden gespeeld met een thema over de rockband Kiss. Als je dit spel hebt geladen, zal je op de achtergrond het podium te zien krijgen en een groot publiek. Op de rollen draai je bijpassende symbolen, waaronder de bandleden met geschminkte gezichten. Als je de rollen laat draaien zal je mooie prijzen kunnen winnen. Je speelt de Kiss Reels of Rock gokkast met 6 rollen. Van links naar rechts kun je 2, 3, 4, 4, 3, 2 symbolen draaien.

Kiss Reels of Rock spelregels

Om te kunnen winnen met de Kiss Reels of Rock gokkast van Play N GO moet je op de rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Je kunt de Kiss Reels of Rock gokkast gaan spelen met 576 winmanieren, maar dit kan zich uitbreiden naar 4.096 winmanieren. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je een RTP van 96,2% tegenkomen. Het spel biedt een hoge variantie.

Wilds, Scatters en free spins

Ga je een gokje wagen op de Kiss Reels of Rock gokkast? Mis dan ook zeker de extra functies niet. Je kunt hiermee de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien en zij kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen. Het spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en zij kunnen free spins opleveren. Je kunt 4, 8, 12, 16 of 20 free spins winnen met de Scatter symbolen van de Kiss Reels of Rock gokkast. Hiermee kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en op die manier kun je gratis prijzen winnen. Daarnaast heeft dit spel ook vermenigvuldigers te bieden!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen