Octopus Treasure

Octopus Treasure

Er worden veel spellen aangeboden bij het online casino en één daarvan is de Octopus Treasure gokkast. Je kunt deze gokkast gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Play’n GO. Het thema van dit spel heeft te maken met een grote octopus op de bodem van een oceaan. Hij verzamelt schatten en weet deze goed te bewaken. Op de achtergrond van het spel zie je de bodem van de oceaan verschijnen. Je ziet zand, klei, stenen, koraal, planten, touwen en nog veel meer voorbij komen. Laat je de 5 rollen van dit spel draaien? Dan kun je ook mooie symbolen tegenkomen. Je kunt met de symbolen mooie prijzen winnen. Er kunnen diamanten gedraaid worden, zakken met goud, octopussen, gouden kronen en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

Ga je een gokje wagen op dit spel? Dan kun je ook mooie winsten behalen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet bij de Octopus Treasure gokkast altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 20 winlijnen volgt. Bij dit spel moet dat altijd van links naar rechts. Je kunt het spel gaan spelen met een RTP van 94,25%.

Geniet van extra functies

Je kunt al snel genieten van mooie prijzen, maar dit spel heeft ook genoeg te bieden als het gaat om extra functies. Zo kom je bij de Octopus Treasure gokkast onder andere Wild symbolen tegen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt ook onderbroken combinaties hier mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en zij kunnen free spins opleveren.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen