Sticky Joker

Sticky Joker

Met een totaal van 3 rollen kun je de Sticky Joker gokkast gaan spelen. Als je dit spel gaat spelen zal je jezelf goed kunnen vermaken. Je kunt het spel gaan spelen met mooie klassieke symbolen op de rollen en een rustige achtergrond. Op de achtergrond zie je een donkere hemel met sterren en sterrenbeelden. Door de donkere achtergrond springen de kleurrijke symbolen op de rollen er mooi uit. Laat je de rollen van de Sticky Joker gokkast draaien? Dan kun je onder andere jokers draaien. Je komt ook stukken fruit tegen als pruimen, druiven, citroenen en kersen. Daarnaast draai je ook rode zevens, gouden sterren en gouden BAR symbolen.

Eenvoudige spelregels

Een winst behalen is uiteraard jouw doel als je de Sticky Joker gokkast gaat spelen. Om te kunnen winnen moet je combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 5 winlijnen volgt. Je hebt alle rollen van de Sticky Joker gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Dat komt omdat elke combinatie van links naar rechts gedraaid moet worden en op aaneengesloten rollen. De RTP van de Sticky Joker gokkast ligt op 94,67%.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Sticky Joker gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Het Wild symbool is er daar één van. Als je dit spel gaat spelen zal je met de Wild onderbroken combinaties kunnen laten completeren. Dat komt door zijn vervangende functie. Als een onderbroken combinatie gecompleteerd wordt zal hij alsnog een winst op kunnen leveren. Daarnaast kun je ook vermenigvuldigers tegenkomen door het grote bonuswiel te laten draaien. Spelen op de Sticky Joker gokkast is zeker de moeite waard!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen