Voor echt geld spelen

Clover Tales

In het spelaanbod van het online casino kun je veel spellen tegenkomen en één daarvan is de Clover Tales gokkast van Playson. Dit spel gaat over een Leprechaun. Dit is een dik, vrolijk Iers mannetje met rood haar en een groen pak. Hij is altijd vrolijk en neemt je mee naar zijn magische bos. In zijn bos kom je allerlei elementen van geluk tegen. Zo zal je op de achtergrond een grote regenboog te zien krijgen. Op de achtergrond zie je ook het huisje van de Leprechaun, dikke bomen, schatkisten met gekleurde diamanten en nog veel meer. Laat je de 5 rollen draaien? Dan kom je de Leprechaun zelf tegen, een elfje, potten met goud, klavertjes vier, gouden hoefijzers en nog veel meer wat geluk op kan brengen. Als je de Clover Tales gokkast gaat spelen zal je jezelf geen moment vervelen!

Eenvoudige spelregels

Playson heeft de spelregels van de Clover Tales gokkast erg eenvoudig weten te houden. Dat is voor jou als speler een groot voordeel. Zo kun je zonder poespas een gokje wagen voor de winst. Als je voor de winst wilt spelen moet je op de 5 rollen van het spel een combinatie zien te vormen. Een combinatie moet 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Als je een combinatie vormt moet dit altijd op één van de 9 winlijnen. Je kunt voor de winst spelen met minimaal €0,27 per draai en maximaal €90 per draai. Deze gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 95,64%.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Clover Tales gokkast kun je ook genieten van extra functies. De extra functies maken het voor jou als speler al snel interessant. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien. Hier kun je onderbroken combinaties mee completeren dankzij hun vervangende functie. Er zijn ook free spins aanwezig en daarmee kun je de rollen gratis laten draaien. De extra functies hebben voor jou als speler dus veel te bieden!

Andere gokkasten

Book of QueenBook of QueenNu spelen
Lucky Joker 100Lucky Joker 100Nu spelen
Wolf MoonWolf MoonNu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
Runner Runner MegawaysRunner Runner MegawaysNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Extra ChilliExtra ChilliNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
DonutsDonutsNu spelen