Voor echt geld spelen

Crystal Crush

Ga je bij het online casino spelen en ben je opzoek naar een mooi spel? Dan is de Crystal Crush gokkast van Playson een echte aanrader. Het spel heeft een ruitvormig speelveld. Dit ziet er in het begin een beetje ingewikkeld uit maar als je eenmaal begint met spelen wordt het allemaal al snel duidelijk. Je speelt de Crystal Crush gokkast op een groot eiland met blauw water en wit zand. In het water ligt een bootje en in de verte zie je bergen en kastelen. Als je de rollen laat draaien kom je mooie symbolen tegen. Denk aan groene klavers, oranje sterren, rode kronen, groene manen, paarse druppels en blauwe bladeren. Als je dit spel gaat spelen kun je dus genieten van een kleurrijk speelveld. Wie weet kun je er zelfs een winst mee behalen!

Eenvoudige spelregels

De spelregels van de Crystal Crush gokkast zijn erg eenvoudig en maken het voor jou als speler erg makkelijk. Als je een gokje gaat wagen kun je winsten behalen door combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd minimaal 5 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit zijn bijvoorbeeld 5 groene klavers of 5 paarse druppels. Je mag een combinatie op elke positie op de rollen draaien, zolang de soortgelijke symbolen maar op elkaar aansluiten. Ze mogen dus niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Spelen voor de winst kan met minimaal €0,25 per draai en voor maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Spel provider Playson heeft een aantal extra functies toegevoegd aan de Crystal Crush gokkast. Voor jou als speler is dat zeer interessant. Als je dit spel gaat spelen kun je onder andere Wild symbolen draaien. Zij hebben een vervangende functie en kunnen zelfs onderbroken combinaties completeren. Als je dat voor elkaar krijgt ontvang je alsnog een geldprijs. Er zijn ook vermenigvuldigers aanwezig dus geldprijzen kunnen ook hoog oplopen. Redenen genoeg dus om nu nog een gokje te wagen op de Crystal Crush gokkast!

Andere gokkasten

Lucky RespinLucky RespinNu spelen
Bells on Fire RomboBells on Fire RomboNu spelen
Dynamite 7Dynamite 7Nu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Random 2 WinsRandom 2 WinsNu spelen
ExtremeExtremeNu spelen
The BookThe BookNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen