Speel hier volledig scherm
Hot Burning Wins

Hot Burning Wins

Met een totaal van 3 rollen en 9 symbolen per speelronde kun jij een gokje wagen op de Hot Burning Wins gokkast. Playson heeft dit spel ontwikkeld en daardoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit. Als je dit spel gaat spelen zal je zien dat het thema te maken heeft met fruit. Je kunt het spel gaan spelen met verschillende kleurrijke symbolen. Er worden kersen, pruimen, sinaasappels, citroenen, druiven en watermeloenen gedraaid. De symbolen vullen de Hot Burning Wins gokkast goed aan en kunnen jou al snel van een mooie winst voorzien. Er worden ook gouden bellen, gouden BAR symbolen en rode zevens gedraaid.

Hot Burning Wins spelregels

Laat je de rollen van dit spel draaien? Dan wil je uiteraard prijzen naar binnen slepen. Dit is mogelijk zodra je combinaties op de rollen vormt. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je hebt dus alle rollen van de Hot Burning Wins gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen vormen. Het spel heeft 5 winlijnen te bieden en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel kan met een RTP van 96% voor de winst worden gespeeld. Je kunt een gokje wagen met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Vermenigvuldigers gebruiken

Tijdens het spelen van de Hot Burning Wins gokkast kun je ook prijzen winnen met vermenigvuldigers. Daardoor kan het al snel spannend worden voor jou als speler, want geldprijzen kunnen hoog oplopen. Er wordt een x2 vermenigvuldiger geactiveerd als je het volledige speelveld vult met hetzelfde stukje fruit. Dus draai je 9 druiven, kersen of een ander stuk fruit? Dan kun jij op een mooie uitbetaling rekenen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen