Voor echt geld spelen

Rise of Egypt

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Zoek dan eens de spellen van spel provider Playson op. Deze spel provider weet precies hoe ze jou als speler kunnen vermaken. Als je één van de spellen van Playson wilt gaan spelen, is de Rise of Egypt gokkast zeker een aanrader. Je speelt de Rise of Egypt gokkast met een RTP van 95,82%. Het spel is bovendien spannend om te spelen en kan al snel hoge geldprijzen opleveren. Deze gokkast heeft een thema gekregen over Egypte en dit is erg goed uitgewerkt. Hierdoor wordt het voor jou als speler nog leuker om met de Rise of Egypt gokkast aan de slag te gaan. Deze gokkast laat op de achtergrond van het spel een grote zandwoestijn zien met piramides. De lucht is paars en roze gekleurd door de ondergaande zon. Laat je de 5 rollen draaien? Dan kom je onder andere Horus tegen, gouden piramides, een farao, gekleurde diamanten en nog veel meer!

Eenvoudige spelregels

Deze gokkast kan voor de winst worden gespeeld met eenvoudige spelregels. Om een winst te kunnen behalen, zal je eerst een inzet moeten plaatsen. Dit kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet zal je de rollen kunnen laten draaien. Je moet dan een combinatie zien te vormen op de rollen van het spel. Combinaties moeten met minimaal 3 identieke symbolen gevormd worden. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd van links naar rechts. Je speelt de Rise of Egypt gokkast met 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen.

Geniet van extra functies

Als je deze gokkast gaat spelen zal je ook van extra functies gebruik kunnen maken. De piramide dient bij de Rise of Egypt gokkast als Scatter symbool. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait, zal je 12 free spins ontvangen. Hier kun je de rollen gratis mee laten draaien. Er zijn ook Wild symbolen aanwezig en deze kun je herkennen aan Bastet. De Wild symbolen hebben vervangende functies en kunnen alle symboolsoorten vervangen, met uitzondering van de Scatter.

Andere gokkasten

Bells On FireBells On FireNu spelen
Book Of FortuneBook Of FortuneNu spelen
Allways WinAllways WinNu spelen
Wild StarsWild StarsNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
King BamBamKing BamBamNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen