Voor echt geld spelen

Sakura Dragon

Oosterse thema’s vallen bij veel spelers goed in de smaak en dat geldt ook voor de Sakura Dragon gokkast. Het oosterse thema van deze gokkast is tot in de kleinste details goed uitgewerkt. Op de achtergrond van de Sakura Dragon gokkast krijg je een mooi landschap te zien. In de verte zie je bergen en de lucht is roze gekleurd. Er zijn ook twee grote draken te zien en ook zie je twee mooie roze bloesem bomen staan. Wanneer je de 5 rollen van de Sakura Dragon gokkast laat draaien, zal je ook van mooie symbolen kunnen genieten. Je kunt symbolen draaien als oosterse vrouwen, mannen, herten, tempels, roze bloesemblaadjes en nog veel meer. Het speelveld wordt hierdoor erg kleurrijk gemaakt!

Eenvoudige spelregels

Ga je aan de slag met de Sakura Dragon gokkast? Dan zal je op de rollen van het spel combinaties moeten vormen om het tot een winst te kunnen schoppen. Een combinatie zal altijd uit soortgelijke symbolen moeten bestaan. Dit moeten er minimaal 3 zijn en ook zal elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid moeten worden. Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts de rollen volgt. Daarnaast is het aan jou om ervoor te zorgen dat elke combinatie één van de 15 winlijnen volgt. Je kunt voor de winst spelen voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Om de spanning nog wat hoger op te laten lopen, zal je altijd kunnen genieten van extra functies bij de Sakura Dragon gokkast. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien en deze herken je aan het roze bloesem blaadje. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. Daarnaast kom je bij de Sakura Dragon gokkast ook bonus symbolen tegen en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien!

Andere gokkasten

Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Book of Fruits 10Book of Fruits 10Nu spelen
Lucky EgyptLucky EgyptNu spelen
Mega SharkMega SharkNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Viking SmashViking SmashNu spelen
The Amsterdam MasterplanThe Amsterdam MasterplanNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
Beef Lightning MegawaysBeef Lightning MegawaysNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
Rocky ReactorsRocky ReactorsNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen