Super Burning Wins Respin

Super Burning Wins Respin

Eén van de gokkasten die je van spel provider Playson bij het online casino kunt spelen is de Super Burning Wins Respin gokkast. Deze gokkast wordt gespeeld met 3 rollen en 3 symbolen per rol. Je speelt dus met 9 symbolen per draai en hier kun je mooie combinaties mee vormen. Als je de rollen van de Super Burning Wins Respin gokkast laat draaien kom je verschillende symbolen tegen. Denk aan kersen, sinaasappels, citroenen en pruimen. Je kunt ook een grijze X draaien, gouden Bar symbolen, een gouden bel en rode zevens. De symbolen van de Super Burning Wins Respin gokkast zorgen samen voor een kleurrijk speelveld. Er kunnen ook mooie geldprijzen gewonnen worden met de aanwezige symbolen!

Eenvoudige spelregels

Om een geldprijs te kunnen winnen met de Super Burning Wins Respin gokkast, moet je als speler combinaties op de rollen draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is hierbij belangrijk dat de soortgelijke symbolen volledig op elkaar aansluiten. Ze mogen dus niet onderbroken worden, want anders kunnen ze geen winst opleveren. Je moet elke combinatie ook van links naar rechts draaien op één van de 5 winlijnen. Wil je weten welke geldprijzen je kunt winnen met de Super Burning Wins Respin gokkast? Open dan de prijzentabel. De RTP ligt op 96% bij dit spel van Playson.

Geniet van extra functies

Eén van de extra functies die je bij de Super Burning Wins Respin gokkast tegen kunt komen is de respin feature.  Als je een respin geactiveerd hebt gaan de rollen nog een keer draaien, zonder dat dit jou een inzet kost. De respin kan dus een gratis geldprijs opleveren en dat maakt het al snel erg spannend. Er zijn ook vermenigvuldigers te vinden van x2. Geldprijzen kunnen hierdoor al snel hoog oplopen. Wil je de Super Burning Wins Respin gokkast gaan spelen? Plaats dan een inzet tussen de inzetlimieten van €0,10 en €100 per draai.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen