Super Sunny Fruits: Hold and Win

Super Sunny Fruits: Hold and Win

Ben je opzoek naar een gokkast waarbij alles in het teken staat van fruit? Kies dan voor de Super Sunny Fruits: Hold and Win gokkast! Dit spel is bij het online casino te spelen met een hoge kwaliteit, dankzij spel provider Playson. Als je dit spel gaat spelen zal je altijd kunnen genieten van mooie symbolen op de rollen. Je kunt onder andere peren draaien, watermeloenen, druiven, pruimen, sinaasappels, citroenen en kersen. Daarnaast kom je ook rode zevens tegen, de zon en een rode hete peper. Dit spel heeft veel te bieden en kan al snel erg winstgevend uitpakken!

Eenvoudige spelregels

Spelen voor de winst op de Super Sunny Fruits: Hold and Win gokkast is zeker de moeite waard. Je speelt voor de winst met een totaal van 5 rollen en 15 symbolen per draai. Om te kunnen winnen moet je minimaal 3 symbolen van dezelfde soort in een combinatie laten verschijnen. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden en dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet één van de 10 winlijnen volgen. Je speelt de Super Sunny Fruits: Hold and Win gokkast met een RTP van 95,7% voor de winst.

Geniet van extra functies

Wanneer je dit spel gaat spelen zal je ook kunnen genieten van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Eén van de extra functies die de Super Sunny Fruits: Hold and Win gokkast te bieden heeft is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Bij dit spel kom je ook bonussymbolen tegen en respins.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen