Voor echt geld spelen

Wild Warriors

Ben jij iemand die graag stoere gokkasten speelt en graag de spanning hoog op laat lopen? Wacht dan niet langer en begin direct met spelen op de Wild Warriors gokkast. Dit spel is door provider Playson op de markt gebracht en wordt voor jou als speler al snel spannend. Als je deze gokkast gaat spelen zal je jezelf geen moment vervelen. Je speelt de Wild Warriors gokkast met stoere vrouwen die gevechten aangaan. Op de achtergrond zie je de omgeving waar alle gevechten gehouden worden. Laat je de rollen draaien? Dan kom je stoere personages tegen, schilden, zwaarden en nog veel meer. Het thema is erg goed uitgewerkt en daardoor verveelt de Wild Warriors gokkast een moment!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Wild Warriors gokkast voor mooie geldprijzen spelen. Om een winst te kunnen behalen, moet je op de rollen van het spel een combinatie draaien. Je speelt de Wild Warriors gokkast met 5 rollen en een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet van links naar rechts en altijd op aaneengesloten rollen. Combinaties moeten altijd één van de 30 winlijnen volgen die over de rollen van de Wild Warriors gokkast lopen. In de prijzentabel kun je terugvinden welke winsten je kunt behalen. Je speelt de Wild Warriors gokkast voor minimaal €0,30 per draai en maximaal €90 per draai.

Geniet van extra functies

Wanneer je dit spel gaat spelen zal je niet alleen van mooie geldprijzen kunnen genieten. Deze gokkast heeft namelijk ook genoeg te bieden als het gaat om extra functies. Als je dit spel gaat spelen, zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle andere symboolsoorten vervangen. Je komt bij deze gokkast ook Scatter symbolen tegen en daar kun je free spins mee winnen!

Andere gokkasten

Book of QueenBook of QueenNu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Hot SoccerHot SoccerNu spelen
Book of Fruits 10Book of Fruits 10Nu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Runner 6 RunnerRunner 6 RunnerNu spelen
Hot 7 Hold and SpinHot 7 Hold and SpinNu spelen
Beef Lightning MegawaysBeef Lightning MegawaysNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Bonanza MegapaysBonanza MegapaysNu spelen