Speel hier volledig scherm
Wolf Power: Hold and Win

Wolf Power: Hold and Win

Online spelen kan onder andere op de Wolf Power: Hold and Win gokkast. Dit spel is ontwikkeld door spel provider Playson. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen genieten van een thema over wolven. Het thema is goed in elkaar gezet en dat trekt al snel je aandacht. Je komt op de achtergrond een bos tegen met een donkere lucht. Op de rollen zie je wolven, een arend, uilen, beren en nog veel meer symbolen voor bij komen. Zodra je de rollen laat draaien maak je direct kans op winst en dat zorgt voor de nodige spanning.

Wolf Power: Hold and Win spelregels

Zodra je gaat spelen op de Wolf Power: Hold and Win gokkast voor geld kun je prijzen winnen door complete combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Wolf Power: Hold and Win gokkast met 5 rollen en 20 winlijnen. Elke combinatie moet één van de 20 winlijnen volgen. Je speelt dit spel met een RTP van 95,04% voor de winst. Spelen kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen, Scatter symbolen en free spins

Dit spel heeft ook extra functies te bieden die je zeker niet wilt missen. Er is onder andere een Wild symbool te vinden en deze herken je aan de wolf. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt ook onderbroken combinaties met het Wild symbool laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Dit spel biedt ook Scatter symbolen en zij kunnen free spins opleveren. Als je met de free spins gaat spelen kun je de rollen gratis laten draaien en zo win je gratis prijzen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen