Speel hier volledig scherm
Zeus Thunder Reels

Zeus Thunder Reels

Spel provider Playson weet mooie spellen te ontwikkelen en de Zeus Thunder Reels gokkast is er daar één van. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over Zeus. Het Griekse thema is goed in elkaar gezet met een mooie achtergrond en bijpassende symbolen op de rollen. Je krijgt op de achtergrond wolken te zien en een sterrenhemel. Op de rollen zie je onder andere Zeus en een adelaar verschijnen. Je kunt ook schoenen draaien, een mooie vrouw, kransen en gekleurde kaartsymbolen. Spelen op de Zeus Thunder Reels gokkast kan met 5 rollen en 20 symbolen per draai.

Eenvoudige spelregels

Ga je de Zeus Thunder Reels gokkast voor de winst spelen? Dan zal je op de rollen van het spel complete combinaties moeten draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat je elke combinatie draait op aaneengesloten rollen. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet één van de 20 winlijnen volgen. De RTP van de Zeus Thunder Reels gokkast ligt op 95,42%. Wil je weten welke winsten je kunt behalen met dit spel? Open dan gerust de prijzentabel.

Geniet van extra functies

Wanneer je een gokje gaat wagen op de Zeus Thunder Reels gokkast zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en dat maakt het voor jou als speler al snel interessant. Als je dit spel gaat spelen zal je altijd kunnen genieten van Wild symbolen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en zij kunnen jou voorzien van free spins!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen