5 Lions Gold

5 Lions Gold

Pragmatic Play heeft al veel mooie spellen op de markt gebracht en de 5 Lions Gold gokkast is er daar één van. Als je de 5 Lions Gold gokkast gaat spelen bij het online casino zal je jezelf geen moment vervelen. Dat komt omdat het oosterse thema van dit spel erg goed is uitgewerkt en echt niets te kort komt. Wanneer je de 5 Lions Gold gokkast gaat spelen zal je zien dat alle grafische elementen op het thema zijn afgestemd. Je kunt genieten van een mooie achtergrond en ook het speelveld komt niets te kort. Als je het spel gaat spelen kun je verschillend symbolen draaien die met het oosten te maken hebben. Denk aan draken, schildpadden, gouden kikkers, koi karpers en nog veel meer. De symbolen hebben verschillende kleuren dus het speelveld wordt erg kleurrijk gemaakt.

Eenvoudige spelregels

Als je dit spel gaat spelen hoef je geen moeilijke spelregels te verwachten. Dit spel is namelijk erg eenvoudig en is makkelijk om te bedienen. Wanneer je de 5 Lions Gold gokkast gaat spelen kun je op de rollen combinaties draaien. Je kunt combinaties vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet altijd van links naar rechts gedraaid worden. Bij de 5 Lions Gold gokkast zijn er 243 winmanieren aanwezig dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van dit mooie spel kun je als speler ook genieten van extra functies. Je kunt tijdens het spelen onder andere free spins winnen. Met de free spins die je wint kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Je kunt daardoor gratis winsten behalen en dat maakt het al snel spannend om de 5 Lions Gold gokkast te gaan spelen. Er zijn bij dit spel ook Scatter symbolen aanwezig. Er valt dus genoeg te beleven!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen