Book of Kingdoms

Book of Kingdoms

Pragmatic Play is één van de bekendste spel providers en zij hebben onder ander de Book of Kingdoms gokkast gelanceerd. Je kunt de Book of Kingdoms gokkast gaan spelen met een thema over reizen door een berggebied en wildernis. Als je de Book of Kingdoms gokkast gaat spelen zal je zien dat het thema erg goed uit is gewerkt. Je kunt namelijk gaan spelen met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je de omgeving waarin je terecht bent gekomen. Je ziet bergen, bomen, struiken, tempels en een ondergaande zon. Op de rollen kom je ook mooie symbolen tegen die goed in het thema passen. Denk hierbij aan een gouden boek, reizigers, lokale mensen, slangen en apen. Je kunt ook gekleurde kaartsymbolen op de rollen zien verschijnen.

Eenvoudige spelregels

Wanneer je gaat spelen op de Book of Kingdoms gokkast zal je geen moeilijke spelregels tegenkomen. Je kunt met dit spel mooie winsten behalen door op de rollen van het spel complete combinaties te draaien. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen. Elke combinatie met vanaf de meest linkse rol naar rechts worden gedraaid. Dit moet altijd op één van de 25 winlijnen. Je speelt de Book of Kingdoms gokkast voor de winst met een RTP van 96,69%.

Geniet van extra functies

Dit spel is ook voorzien van extra functies en je kunt hier de kans op winst mee vergroten. Als je de Book of Kingdoms gokkast gaat spelen zal je de extra functies zeker niet willen missen. Je kunt onder andere Wild symbolen tegenkomen als je het spel gaat spelen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met de Wild dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Daarnaast vind je bij dit spel ook Scatter symbolen en free spins terug.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen