Bronco Spirit

Bronco Spirit

Spel provider Pragmatic Play is erg bekend en heeft al veel mooie spellen op de markt weten te brengen. Je kunt onder andere de Bronco Spirit gokkast van Pragmatic Play gaan spelen. Dit spel speel je met 5 rollen voor de winst. Je kunt op de rollen van het spel mooie symbolen draaien. Denk aan indianen, bruine paarden, kampvuren, tipitenten, gouden munten, trommels en bijlen. Je kunt op de achtergrond de omgeving van de Grand Canyon bekijken. Het thema van de Bronco Spirit gokkast is goed in elkaar gezet en dat trekt al snel je aandacht!

Eenvoudige spelregels

Je wilt uiteraard zoveel mogelijk geldprijzen winnen als je de Bronco Spirit gokkast gaat spelen. Om met dit spel een winst te kunnen behalen, moet je op de rollen van het spel combinaties draaien. Op de 5 rollen van dit spel moet je combinaties draaien met minimaal 3 identieke symbolen. Combinaties moeten op aaneengesloten rollen gedraaid worden en dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Bronco Spirit gokkast met 75 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van de Bronco Spirit gokkast ligt op 96,63%. Spelen voor de winst kan met een inzet naar keuze. Dit kan met minimaal €0,25 per draai en maximaal €125 per draai.

Geniet van extra functies

Uiteraard kom je ook bij de Bronco Spirit gokkast extra functies tegen. Dit spel heeft onder andere een Wild symbool te bieden en hier kun je alle symboolsoorten mee vervangen. Het Wild symbool kan ook onderbroken combinaties completeren en op die manier kun je alsnog een winst uit laten betalen. Dit spel heeft ook een Scatter symbool en hier kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen van de Bronco Spirit gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen