Chilli Heat Megaways

Chilli Heat Megaways

Met een thema over Mexico kun jij een gokje wagen op de Chilli Heat Megaways gokkast. Dit spel wordt gespeeld met de kwaliteiten van spel provider Pragmatic Play. Daardoor kun je rekenen op een goed functionerend spel en haarscherpe beelden. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je jezelf goed kunnen vermaken met een totaal van 6 rollen. Je kunt met Megaways een gokje wagen en daardoor kun je al snel veel symbolen op de rollen zien verschijnen. Van links naar rechts kun je maximaal 7, 8, 8, 8, 8, 7 symbolen draaien. Op de rollen zie je symbolen verschijnen die met het Mexicaanse thema te maken hebben. Denk aan een Mexicaanse man met een sombrero en een gitaar, een hondje, chilisaus, tequila en gekleurde kaartsymbolen. Op de achtergrond zie je gekleurde huizen, cactussen en rode pepers voorbij komen.

Chilli Heat Megaways spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen naar binnen slepen zodra je de Chilli Heat Megaways gokkast gaat spelen. Je kunt een winst behalen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je speelt dit spel met 200704 winmanieren en met een RTP van 95,5%. Gokken op de Chilli Heat Megaways gokkast kan voor mooie prijzen.

Gebruik Wilds en vermenigvuldigers

Tijdens het spelen van de Chilli Heat Megaways gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Het Wild symbool is er daar één van. De Wild heeft een vervangende functie te bieden en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog in de prijzen vallen. Ga je dit spel spelen? Dan kom je ook vermenigvuldigers tegen. Zij kunnen voor hoge uitbetalingen zorgen en daardoor wil je er maar al te graag gebruik van maken.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen