Emperor Caishen

Emperor Caishen

Spelen op de Emperor Caishen gokkast van Pragmatic Play is mogelijk met een oosters thema. Je ziet dat het thema erg goed in elkaar is gezet door de provider. Kies je voor dit spel? Dan zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Per rol krijg je 3 symbolen te zien en daardoor speel je met 15 symbolen per speelronde. Deze gokkast laat op de rollen mooie symbolen verschijnen. Je draait onder andere draken, vogeltjes, leeuwen, schildpadden en katten. Zij verschijnen als kleine schattige dieren op de rollen. Kies je voor de Emperor Caishen gokkast? Dan kun je ook jackpot prijzen naar binnen slepen!

Emperor Caishen spelregels

Een gokje wagen op de Emperor Caishen gokkast kan al snel winstgevend uitpakken. Je speelt met 243 winmanieren en een RTP van 96,49%. Het spel kan een winst opleveren zodra je de rollen vult met combinaties. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Je speelt de Emperor Caishen gokkast met een medium variantie. Dit spel kan maximaal 2.500 keer je inzet opleveren. Spelen is mogelijk vanaf €0,88 per speelronde tot maximaal €132 per draai.

Jackpot prijzen, Wilds en free spins

Tijdens het spelen van de Emperor Caishen gokkast wil je zeker de extra functies niet missen. Er zijn onder andere jackpot prijzen toegevoegd aan dit spel. Hiermee kun je tot wel 1.000 keer je inzet winnen. Dit spel beschikt over een Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot en Grand Jackpot. Daarnaast kom je ook extra functies tegen als Wild symbolen en free spins. De Wild symbolen herken je aan de gouden kan. Hiermee kun je alle standaard symboolsoorten vervangen en mooie prijzen winnen. Er zijn ook Scatters aanwezig en zij kunnen jou van free spins voorzien. Met de free spins kun je de rollen van het spel Emperor Caishen gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen