Fruit Party

Fruit Party

Pragmatic Play heeft onder andere de Fruit Party gokkast op de markt weten te brengen. Je kunt de Fruit Party gokkast gaan spelen met 7 rollen en per rol kun je ook 7 symbolen laten verschijnen. Deze gokkast laat per draai 49 symbolen zien en daardoor kun je al snel een winst behalen. Op de rollen van de Fruit Party gokkast kun je gekleurde fruitsymbolen draaien en dat trekt al snel je aandacht. Aardbeien, sinaasappels, groene appels, pruimen en druiven zullen bij de Fruit Party gokkast niet ontbreken. Gouden perziken, oranje sterren en rode harten kun je ook bij de Fruit Party gokkast tegenkomen. Je kunt met de symbolen mooie winsten behalen, dus ook de spanning zal al snel aanwezig zijn!

Eenvoudige spelregels

Om met de Fruit Party gokkast een winst te kunnen behalen moet je op de 7 rollen van het spel clusters draaien. Clusters moeten bij de Fruit Party gokkast minimaal 5 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is hierbij belangrijk dat elke cluster op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Onderbroken clusters kunnen namelijk geen winsten opleveren. Je kunt de Fruit Party gokkast gaan spelen met een RTP van 96,5% en je kunt spelen met een inzet naar keuze. Er kan minimaal €0,20 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. 

Geniet van extra functies

Laat je de rollen van de Fruit Party gokkast draaien? Dan kun je ook extra functies tegenkomen. Met de extra functies kun je de kans op winst vergroten. Je kunt bij de Fruit Party gokkast onder andere een Scatter symbool draaien en deze herken je aan de gouden perzik. Hij kan op alle posities op de rollen een winst opleveren. Draai je 3 of meer gouden perziken? Dan ontvang je 10 free spins. Daar mag je de rollen van de Fruit Party gokkast gratis mee laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat wil je uiteraard maar al te graag. 

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen