Jungle Gorilla

Jungle Gorilla

Zoek je graag de spanning op bij het online casino? Dan is het zeker aan te raden om de Jungle Gorilla gokkast te gaan spelen. Deze gokkast kun je gaan spelen met een thema over gorilla’s in een jungle. Als je dit spel gaat spelen zal je mee kunnen worden genomen naar een grote jungle en hier leven veel grote gorilla’s. Op de achtergrond kun je de jungle goed bekijken. Je ziet veel bomen, grote bladeren, planten, struiken en stenen. Daarnaast kun je ook spelen met mooie symbolen op de rollen. Er kunnen gorilla’s gedraaid worden, olifanten, tijgers, papegaaien en kameleons. Met de symbolen kun jij al snel mooie prijzen winnen!

Eenvoudige spelregels

Ga je spelen op de Jungle Gorilla gokkast? Dan wil je uiteraard al snel een winst behalen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 5 rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet bij de Jungle Gorilla gokkast bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Je moet elke combinatie draaien op aaneengesloten rollen. Dit moet ook vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie altijd één van de 20 winlijnen volgt. De RTP van de Jungle Gorilla gokkast ligt op 96,57%.

Geniet van extra functies

Er zijn ook veel leuke extra functies te vinden bij de Jungle Gorilla gokkast. Je kunt bij dit spel onder andere een Wild symbool tegenkomen. Het Wild symbool heeft een vervangende functie. Alle symboolsoorten kunnen door het Wild symbool vervangen worden. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Daarnaast kun je de Jungle Gorilla gokkast gaan spelen met Scatter symbolen en hoge vermenigvuldigers!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen