Mustang Gold

Mustang Gold

Bij het online casino kom je veel verschillende spellen tegen en één van de spellen is de Mustang Gold gokkast. Als je een gokje gaat wagen op de Mustang Gold gokkast zal je jezelf geen moment vervelen. Het wordt al snel interessant en dat komt ook door het mooi uitgewerkte thema. Deze gokkast heeft een thema gekregen over het Wilde Westen. Je wordt meegenomen naar een groot gebied met een zanderige grond, rotsen, cactussen, dode planten en palen met cowboyhoeden en touwen. Dit spel laat op de rollen symbolen zien als een cowgirl, witte paarden, zwarte paarden, een cowboy en nog veel meer. De symbolen vullen de Mustang Gold gokkast goed aan en maken het al snel interessant om de rollen te laten draaien. Dit spel wordt al snel spannend om te spelen en zeker door het uitbetalingspercentage van 96,53%.

Eenvoudige spelregels

Wil je een gokje wagen op de Mustang Gold gokkast? Laat de rollen dan draaien voor de winst. Als je voor de winst gaat spelen kun je mooie geldprijzen in de wacht slepen. Dit kan allemaal wanneer je een combinatie draait van 3 of meer identieke symbolen. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden en moet ook altijd één van de 25 winlijnen volgen. Dit moet van links naar rechts. Elke complete combinatie levert een geldprijs op en zal het voor jou als speler erg spannend maken. Voor de winst spelen kan met minimaal €0,25 per draai en maximaal €125 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Mustang Gold gokkast kun je extra functies tegenkomen. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie voor alle andere symbolen op de rollen. Je kunt met het Wild symbool onderbroken combinaties completeren waardoor je alsnog een geldprijs uit kunt laten betalen. Dat maakt het voor jou als speler al snel spannend. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en daar kun je free spins mee winnen. Je kunt met de free spins de 5 rollen van de Mustang Gold gokkast gratis laten draaien. Reken dus maar op voldoende spanning wanneer je een gokje gaat wagen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen