Super X

Super X

Er worden veel spellen aangeboden bij het online casino en daar is de Super X gokkast er één van. Dit spel is ontwikkeld door provider Pragmatic Play. Je kunt rekenen op een hoge kwaliteit en daardoor zal de verveling geen moment toeslaan. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je op de achtergrond gouden munten te zien krijgen en ook het kader rondom het speelveld is van goud. Op de rollen draai je bijpassende symbolen die het thema goed aanvullen. Bankbiljetten, goudstaven, gouden munten, fiches, gouden kronen en diamanten kunnen als symbolen op de rollen worden gedraaid. Je speelt de Super X gokkast met 5 rollen en per rol kun je 3 symbolen laten zien. Spelen kan dus met 15 symbolen per speelronde.

Super X spelregels

Tijdens het spelen van de Super X gokkast kun je het tot een winst schoppen door op de 5 rollen combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Het spel heeft een Return to Player van 95,45% te bieden en een hoge variantie. Spelen kan voor minimaal €0,20 per speelronde en voor maximaal €100 per draai. Dit spel kan maximaal 9.000 keer je inzet opleveren.

Wild symbolen en Scatters aanwezig

Je kunt de Super X gokkast gaan spelen met verschillende extra functies. De Wild die aanwezig is kun je herkennen aan de blauwe ster. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten vervangen. Hiermee kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Zo krijg je alsnog een winst uitbetaald. Dit spel kent ook Scatter symbolen. Hiermee kun je prijzen winnen op alle posities op de rollen. Je kunt met 3 Scatter symbolen, die je herkent aan de gouden dobbelstenen, de free spins feature activeren. Je wint hiermee 5 free spins en daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen