The Ultimate 5

The Ultimate 5

Er zijn verschillende gokkasten te vinden bij het online casino en daar is de The Ultimate 5 gokkast er één van. Het spel kan worden gespeeld met een thema over wilde dieren in het zuiden van Afrika. De vijf grootste dieren in dit werelddeel komen voor op de rollen. Zo draai je op een totaal van 5 rollen onder andere buffels, panters, leeuwen, olifanten en neushoorns. Daarnaast kun je ook gouden diamanten draaien, een brandende zon en een boom. Je krijgt per rol 3 symbolen te zien en daardoor speel je de The Ultimate 5 gokkast met 15 symbolen per speelronde. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van mooie prijzen.

The Ultimate 5 spelregels

Kies je ervoor om een gokje te gaan wagen op het spel The Ultimate 5? Dan zal je mooie prijzen naar binnen kunnen slepen. Dit spel beschikt over 20 winlijnen en kan worden gespeeld met een RTP van 96,5%. Deze gokkast heeft een hoge variantie te bieden en kan maximaal 5.000 keer je inzet opleveren. Spelen op de The Ultimate 5 gokkast is mogelijk vanaf €0,20 per speelronde tot maximaal €100 per ronde. Je wint door op de rollen een combinatie te vormen die uit minimaal 3 identieke symbolen bestaat.

Wild, Scatters en jackpot prijzen

Tijdens het spelen van de The Ultimate 5 gokkast kun je onder andere jackpot prijzen naar binnen slepen. Deze gokkast beschikt over een Mini Jackpot, Minor Jackpot, Major Jackpot, Maxi Jackpot en Mega Jackpot. De jackpot prijzen zijn goed voor 25 keer, 50 keer, 75 keer, 100 keer of 500 keer je inzet. Daarnaast kun je ook Scatter symbolen draaien en deze herken je aan de diamant. Het Scatter symbool kan 8, 10 of 12 free spins opleveren. Mis ook zeker de Wild symbolen niet die de The Ultimate 5 gokkast heeft te bieden. De Wild symbolen kunnen namelijk alle standaard symboolsoorten vervangen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen