Wild Beach Party

Wild Beach Party

Met een thema over stukken fruit op een tropisch eiland kun jij een gokje gaan wagen op de Wild Beach Party gokkast. Pragmatic Play heeft dit spel ontwikkeld en je kunt genieten van kleurrijke grafische elementen. Je aandacht wordt bij dit spel al snel getrokken door het grote speelveld. Je komt 7 rollen tegen en per rol draai je 7 symbolen. Daardoor speel je de Wild Beach Party gokkast met maar liefst 49 symbolen per speelronde. Op de rollen draai je onder andere appels, blauwe besjes, druiven, sinaasappels, bananen, ananassen en rode appels. Het kleurrijke speelveld laat blauwe rollen zien. Op de achtergrond krijg je het tropische eiland te zien. Een blonde dame staat naast het speelveld. Er is wit zand te zien, een strandhuis, palmbomen, helder blauw water en een blauwe lucht.

Wild Beach Party spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen winnen zodra je een gokje gaat wagen op de Wild Beach Party gokkast. Dit spel kan worden gespeeld met 20 winlijnen in totaal. Je wint door op de rollen combinaties te vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen worden gedraaid. Je speelt de Wild Beach Party gokkast met een RTP van 96,53% en een hoge variantie. Er kan per draai minimaal €0,20 in worden gezet en maximaal €100. Met deze gokkast kun je tot wel 5.000 keer je inzet winnen.

Scatters, Wilds en free spins

Ga je een gokje wagen op dit spel van Pragmatic Play? Dan zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Daar is het Scatter symbool er één van. De Scatter herken je aan de schelp met de parel. Met de Scatter kun je prijzen winnen zonder een combinatie te vormen of winlijnen te volgen. Daarnaast levert de Scatter ook free spins op. Hiermee kun je de rollen gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen winnen. Er zijn ook Wild symbolen toegevoegd aan dit spel en hiermee kun je alle standaard symboolsoorten vervangen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen