Wild Walker

Wild Walker

In het aanbod van spellen bij het online casino kun je onder andere de Wild Walker gokkast tegenkomen. Dit spel is te spelen met een thema over zombies in een grote stad. Het spel doet je wellicht denken aan het bekende televisieprogramma The Walking Dead. Als je de Wild Walker gokkast gaat spelen zal je zien dat de kwaliteit hoog ligt. Dat hebben we te danken aan spel provider Pragmatic Play. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je de stad met brandende auto’s, kettingen, kraaien en verwoeste gebouwen. Je krijgt op de rollen symbolen te zien als zombies, geweren en doodskoppen.

Eenvoudige spelregels

Om te kunnen winnen met de Wild Walker gokkast moet je als speler combinaties draaien op de rollen. Een combinatie moet altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Wild Walker gokkast met 25 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van dit spel ligt op 96,55%.

Geniet van extra functies

Uiteraard kom je ook extra functies tegen bij de Wild Walker gokkast. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt met het Wild symbool onderbroken combinaties laten completeren en je kunt daardoor alsnog een winst uit laten betalen. Er zijn ook free spins te vinden bij dit spel en hier kun je de rollen gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen