Cash Truck

Cash Truck

Zoek je graag de spanning op bij het online casino? Dan wil je ook zeker de Cash Truck gokkast niet missen. Spel provider Quickspin heeft deze gokkast ontwikkeld en op de markt gebracht. Als je een gokje gaat wagen zal je mee worden genomen naar een spannende missie. Je belandt in een truck met misdadigers en je moet verschillende opdrachten uitvoeren. Kies je voor dit Quickspin spel? Dan krijg je op de achtergrond de Grand Canyon te zien en op de rollen draai je geschminkte en ruige kerels. Daarnaast draai je ook knuppels met scherpe punten en kaartsymbolen.

Cash Truck spelregels

Een gokje wagen op de Cash Truck gokkast is mogelijk met 5 rollen. Per rol draai je minimaal 4 symbolen, maar dit kan worden vergroot naar 7 symbolen per rol. Hoe meer symbolen je op de rollen laat zien, hoe meer winmanieren er gecreƫerd worden. Je speelt de Cash Truck gokkast met minimaal 1.024 winmanieren en dit kan oplopen naar 78.125 winmanieren. Kies je voor deze gokkast? Dan speel je voor de winst met een hoge variantie en een RTP van 96%. Dit spel biedt een maximale winst van maar liefst 25.000 keer je inzet.

Wild symbolen en free spins gebruiken

Deze gokkast heeft ook extra functies te bieden waar je gebruik van kunt maken. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig. De Wild biedt een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Met de Wild kun je ook onderbroken combinaties completeren. Daarnaast kom je ook Scatter symbolen tegen. Als je 3 Scatter symbolen op de rollen laat zien, zal je 3 respins kunnen activeren. Daarmee gaan de rollen nog een keer draaien, maar dan zonder dat het jou een inzet kost. Je kunt op die manier gratis prijzen naar binnen slepen en dat maakt het al snel spannend!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen