Speel hier volledig scherm
Diamond Duke

Diamond Duke

Quickspin heeft onder andere de Diamond Duke gokkast online weten te brengen. Je speelt de Diamond Duke gokkast met een thema over diamanten en fruitsymbolen. Deze gokkast wordt gespeeld met 3 rollen en per rol kun je 3 symbolen draaien. Daardoor speel je de Diamond Duke gokkast met 9 symbolen per draai voor de winst. Op de rollen kun je symbolen draaien als watermeloenen, druiven en kersen. Je kunt ook gouden bellen, rode zevens en diamanten draaien. De symbolen kunnen jou al snel voorzien van een mooie geldprijs.

Eenvoudige spelregels

Je kunt het tot een winst schoppen met de Diamond Duke gokkast door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Combinaties moeten minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen. Je hebt daardoor alle rollen van de Diamond Duke gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Deze gokkast wordt gespeeld met 5 winlijnen en een RTP van 96,23%. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 5 winlijnen volgt. Spelen voor de winst op de Diamond Duke gokkast kan voor minimaal €0,05 per draai. Wil je met hogere inzetten spelen? Dan is dat mogelijk tot maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Diamond Duke gokkast zal je ook kunnen genieten van extra functies. Met de extra functies kun je hoge geldprijzen winnen. Er zijn namelijk hoge vermenigvuldigers te vinden bij de Diamond Duke gokkast. Je kunt vermenigvuldigers winnen door het rad van fortuin te laten draaien. Bij dit rad maak je dan kans op vermenigvuldigers van x2, 3, x5, x7 of x10. Er is ook een Pick & Click bonus aanwezig. Deze kun je spelen voor een maximale vermenigvuldiger van maar liefst x100. De spanning kan daardoor al snel hoog oplopen, omdat zij hoge geldprijzen op kunnen leveren.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen