Beriched

Beriched

Magie en tovenarij staan centraal bij de Beriched gokkast. Je kunt deze gokkast gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Red Tiger. Als je dit spel gaat spelen zie je dat het thema goed uit is gewerkt met een bijpassende achtergrond en op een totaal van 5 rollen. Je kunt met 20 symbolen per draai een gokje gaan wagen. Op de achtergrond van het spel krijg je een oude kelder te zien waar de tovenarij plaatsvindt. Je ziet een kapotte houten deur, oude lampen, brandende kaarsen, een oude ketel en een heksenketel met groene drank. Op de rollen draai je een oud boek, kikkers, voodoopoppen, flessen met blauwe drank en heksenhoeden. Je kunt ook gekleurde kaartsymbolen draaien op de rollen.

Beriched spelregels

Om te kunnen winnen met de Beriched gokkast moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Spelen op de Beriched gokkast kan met een Return to Player van 95,78% en met een medium variantie. Het spel kan worden gespeeld met ruime inzetlimieten. Je kunt spelen voor minimaal €0,10 per draai en voor maximaal €40 per draai.

Scatters, free spins en Wilds

Op de rollen van de Beriched gokkast kun je onder andere Scatter symbolen draaien. De Scatter herken je aan de heksenketel met de paarse luchtbellen. Je ontvangt 10 free spins als je het Scatter symbool draait op de rollen 1, 3 en 5. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen gratis laten draaien en dit kan gratis prijzen opleveren. Het spel wordt ook gespeeld met Wild symbolen. Deze herken je aan de gouden letter W. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten vervangen, waardoor je onderbroken combinaties kunt laten completeren.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen