Fa Fa Babies

Fa Fa Babies

In het spelaanbod van het online casino kun je onder andere de Fa Fa Babies gokkast tegenkomen. Dit spel wordt gespeeld met een oosters thema. Chinese kindjes staan centraal en zij komen voorbij op de achtergrond van het spel. Daarnaast zie je ook veel rode en gouden details voorbij komen op de achtergrond. Je draait op de rollen mooie symbolen die goed binnen het thema passen. Zo draai je onder andere gouden potten, gouden schildpadden, gouden munten, rode kleden, een goud schip en kaartsymbolen. Je speelt de Fa Fa Babies gokkast met 5 rollen en met 15 symbolen per speelronde.

Fa Fa Babies spelregels

Kies je ervoor om te gaan gokken op het spel Fa Fa Babies? Dan zal je het tot een winst kunnen schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen en op aaneengesloten rollen. Het spel kan worden gespeeld met 20 winlijnen en je kunt rekenen op een RTP van 95,74%. Deze gokkast kent een medium tot hoge variantie en kan maximaal 1.888 keer je inzet opleveren. Er kan minimaal €0,10 per draai worden geplaatst en maximaal €100 per draai. Dit spel is goed bereikbaar voor elke speler door de ruime inzetlimieten die gehanteerd worden.

Gebruik Wilds, free spins en win Fortune Prizes

Tijdens het spelen van de Fa Fa Babies gokkast kun je ook features tegenkomen. De Wild is er daar één van en deze biedt een vervangende functie. Met de Wild kun je onderbroken combinaties laten completeren en dit kan alsnog voor een geldprijs zorgen. Als je dit spel gaat spelen zal je ook free spins naar binnen kunnen slepen en hiermee kun je de rollen gratis laten draaien. Het spel heeft ook Fortune Prizes te bieden, waarmee je tot 1.888 keer je inzet kunt winnen. Mis de features van de Fa Fa Babies gokkast dus zeker niet!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen