Fortune House Power Reels

Fortune House Power Reels

Met een oosters thema kun je een gokje wagen op de Fortune House Power Reels gokkast. Red Tiger heeft dit spel op de markt gebracht. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 8 rollen. Er zijn 6 symbolen per rol te zien en daardoor kan er worden gespeeld met 48 symbolen per speelronde. Als je de rollen van het spel laat draaien zal je al snel mooie prijzen kunnen winnen. Daardoor wordt het voor jou als speler al snel spannend gemaakt. Het spel wordt gespeeld met verschillende oosterse symbolen op de rollen. Zo draai je gouden munten, olifanten, schildpadden, koi karpers en vele andere symbolen die het thema goed aanvullen.

Fortune House Power Reels spelregels

Laat je de rollen van het spel draaien? Dan wil je uiteraard zoveel mogelijk prijzen winnen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Zorg ervoor dat een combinatie uit minimaal 3 identieke symbolen bestaat. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Fortune House Power Reels gokkast met 30 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Met een Return to Player van 95,66% kun je dit spel voor de winst gaan spelen.

Gebruik Wild symbolen en respins

Tijdens het spelen van de Fortune House Power Reels gokkast kom je ook extra functies tegen. Het Wild symbool is er daar één van. De Wild is een leuke toevoeging aan het spel. Je kunt hier namelijk alle standaard symboolsoorten van het spel mee vervangen. Met het Wild symbool kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. De Wild wil je dus zeker niet missen en dat geldt ook voor de respins. Als je met respins gaat spelen zal je de rollen gratis kunnen laten draaien. Je kunt dan gratis prijzen winnen, omdat er geen geld van jouw tegoed wordt ingehouden.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen