Voor echt geld spelen

Gonzo's Quest Megaways

Spel provider Red Tiger is erg bekend en heeft al veel mooie spellen ontwikkeld. Nu kun je ook de Gonzo's Quest Megaways gokkast van Red Tiger gaan spelen. Spel provider Netent heeft al eerder de Gonzo’s Quest gokkast gelanceerd en de Gonzo's Quest Megaways gokkast is daar een vervolg op. Als je de Gonzo's Quest Megaways gokkast gaat spelen zal je met Megaways een gokje kunnen wagen en dit kan al snel spannend worden. Je speelt de Gonzo's Quest Megaways gokkast met 6 rollen. Er kunnen minimaal 2 symbolen per rol gedraaid worden en maximaal 7. Als je op alle rollen 7 symbolen draait kun je de Gonzo's Quest Megaways gokkast spelen met 117649 winmanieren. Je kunt op de rollen allerlei versteende symbolen draaien en zij kunnen hoge prijzen opleveren.

Eenvoudige spelregels

Uiteraard wil je met de Gonzo's Quest Megaways gokkast al snel een winst behalen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Alle symbolen van de Gonzo's Quest Megaways gokkast moeten volledig op elkaar aansluiten. Ze mogen dus niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Verder is het belangrijk dat de combinatie van links naar rechts gedraaid wordt. Je kunt de Gonzo's Quest Megaways gokkast gaan spelen met een RTP van 94,66%.

Geniet van extra functies

Deze gokkast heeft ook extra functies gekregen. Bij dit spel kom je onder andere een Wild symbool tegen. De Wild heeft een vervangende functie. Hij kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Bij de Gonzo's Quest Megaways gokkast kom je ook Scatter symbolen en free spins tegen. Met de free spins kun je de rollen van de Gonzo's Quest Megaways gokkast gratis laten draaien. Daarnaast kom je ook vermenigvuldigers tegen.

Andere gokkasten

Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Book Of FortuneBook Of FortuneNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
Turbo4PlayerTurbo4PlayerNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen