Narcos Mexico

Narcos Mexico

Zoek je graag de spanning op bij het online casino? Dan wil je zeker de Narcos Mexico gokkast niet missen. Deze gokkast heeft een thema gekregen dat gebaseerd is op seizoen vier van de hitserie Narcos. Kies je voor het spel Narcos Mexico? Dan zal je zien dat spel provider Red Tiger het spel zeer goed in elkaar heeft gezet. Je wordt meegenomen naar het Guadalajarakartel in Mexico. Op de achtergrond krijg je een grote villa te zien, palmbomen en auto’s met kogelgaten. Je draait op de rollen bijpassende symbolen. Denk aan tralies, drugsbazen, agenten en kogels. Met de symbolen die gedraaid worden kun je mooie prijzen winnen.

Narcos Mexico spelregels

Je speelt de Narcos Mexico gokkast voor hoge uitbetalingen. Om te kunnen winnen moet je combinaties vormen. Je speelt met 5 rollen en je hebt per draai 15 symbolen tot je beschikking. Met de Narcos Mexico gokkast kun je tot maar liefst 10.486 keer je inzet winnen. Spelen is mogelijk vanaf €0,10 per speelronde tot maximaal €10 per draai. Je speelt de Narcos Mexico gokkast met 243 winmanieren en een medium tot hoge variantie. Dit spel komt met een Return to Player van 95,7%.

Scatter symbolen, Wilds en free spins

Dit spel heeft ook extra functies te bieden en daar is het Wild symbool er één van. De Wild heeft een vervangende functie te bieden en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Er is ook een Scatter symbool toegevoegd aan het spel Narcos Mexico. Met de Scatter kun je de Cartel Spins feature activeren. Daarnaast heeft dit spel ook vermenigvuldigers te bieden. Zij kunnen geactiveerd worden door het vliegtuig en de telefoon. De Narcos Mexico gokkast heeft ook een Mystery Territory Cash symbool te bieden. Deze herken je aan het vraagtegen. Met dit symbool kun je een willekeurige vermenigvuldiger en geldprijs winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen