Wild Hot Chilli Reels

Wild Hot Chilli Reels

Met een thema over hete pepers en vlammen kun jij de Wild Hot Chilli Reels gokkast van Red Tiger gaan spelen. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen en met 15 symbolen per draai. Op de achtergrond zie je vlammen en vuurspetters. Je kunt op de rollen verschillende symbolen zien verschijnen. Denk aan een hete peper, een rode zeven met vlammen, diamanten, gouden bellen, paarse sterren, citroenen, kersen en BAR symbolen. Je kunt met de symbolen leuke prijzen winnen en dat maakt het al snel interessant.

Wild Hot Chilli Reels spelregels

Voor jou als speler is het goed om te weten hoe de Wild Hot Chilli Reels gokkast winsten op kan leveren. Het spel kan winsten opleveren door op de 5 rollen complete combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen. Het is aan jou als speler om ervoor te zorgen dat elke combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Dit mag zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Met een RTP van 95,75% kun jij de Wild Hot Chilli Reels gokkast voor de winst spelen. Inzetten kan vanaf €0,10 per draai en de maximale inzet is €200 per draai.

Wild symbolen

Er zijn ook Wild symbolen toegevoegd aan de Wild Hot Chilli Reels gokkast. Deze herken je aan de hete peper. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en is daardoor erg interessant voor jou als speler. De Wild kan goed van pas komen bij een onderbroken combinatie. Hij kan dan het verkeerde symboolsoort vervangen en op die manier de onderbroken combinatie laten completeren. Zo kun je alsnog een winst uit laten betalen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen