Speel hier volledig scherm
Bandits Thunder Link

Bandits Thunder Link

Kom je online de Bandits Thunder Link gokkast tegen van Stakelogic? Dan is het zeker de moeite waard om met dit spel aan de slag te gaan. Je speelt dit spel met een thema voer het Wilde Westen. Op de achtergrond zie je de leefomgeving. Je ziet houten huisjes, houten kisten, een zanderige grond, een grote trein en nog veel meer voorbij komen. Op de rollen draai je cowboys, cowgirls, bandieten, revolvers, cowboyhoeden, doodskoppen, goudstaven en sheriff sterren. Met de symbolen kun je mooie prijzen winnen.

Bandits Thunder Link spelregels

Online spelen op de Bandits Thunder Link gokkast kan voor mooie prijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de 5 rollen van het spel een combinatie draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Bandits Thunder Link gokkast met 10 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel heeft een RTP van 95,6% gekregen en dat maakt spelen voor de winst zeker de moeite waard.

Gebruik Wild symbolen en Scatters

De cowboys en cowgirls dienen bij de Bandits Thunder Link gokkast als Wild symbolen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen daardoor de plek innemen van alle standaard symboolsoorten. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Dit spel wordt ook met Scatter symbolen gespeeld en deze herken je aan de doodskop. De Scatter kan jou voorzien van free spins. Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en zo win je gratis prijzen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen