Speel hier volledig scherm
Multi 6 Bells

Multi 6 Bells

Met een thema over fruit kun jij een gokje wagen op de Multi 6 Bells gokkast. Je speelt dit spel met de kwaliteiten van provider Stakelogic. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je kunnen rekenen op een groot speelveld. Het speelveld bestaat namelijk uit maar liefst 9 rollen. Je draait per rol 3 symbolen en daardoor kun je een gokje wagen met 27 symbolen per speelronde. Zodra je de rollen van de Multi 6 Bells gokkast laat draaien kun je combinaties vormen en mooie prijzen winnen. Het spel kan worden gespeeld met een leuke gameplay en ook de spanning zal niet ontbreken. Op de rollen kun je watermeloenen, pruimen, druiven, aardbeien, citroenen, sinaasappels en kersen draaien. Je ziet ook rode zevens en gouden BAR symbolen verschijnen.

Multi 6 Bells spelregels

Uiteraard kun je mooie prijzen winnen zodra je de rollen van de Multi 6 Bells gokkast laat draaien voor geld. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Zorg ervoor dat een combinatie minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laat zien. Dit moet op aaneengesloten rollen. Combinaties moeten bij de Multi 6 Bells gokkast één van de 35 winlijnen volgen. De Return to Player van dit spel ligt op 94,85% en je speelt met een lage tot medium variantie voor de winst.

Jackpot prijzen, Wilds en Scatters

Stakelogic heeft de Multi 6 Bells gokkast ook voorzien van extra functies. Je kunt daarmee de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen rekenen op onder andere jackpot prijzen. Je speelt het spel voor een Grand Jackpot en voor een Mini Jackpot. Beide jackpot prijzen zijn progressief en kunnen daardoor in waarde stijgen. Het spel wordt ook gespeeld met Wild symbolen. Daar kun je alle standaard symboolsoorten van het spel mee vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. Dit spel biedt ook Scatter symbolen waar je free spins mee kunt winnen.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen