Voor echt geld spelen

The Expendables New Mission Megaways

Open je het spelaanbod bij het online casino? Dan kun je onder andere de The Expendables New Mission Megaways gokkast tegenkomen. Je kunt de The Expendables New Mission Megaways gokkast gaan spelen van spel provider Stakelogic. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je al snel een winst kunnen behalen. Deze gokkast biedt namelijk veel winkansen en je kunt spelen met een RTP van 96,08%. Het thema van de The Expendables New Mission Megaways gokkast heeft te maken met een nieuwe missie van The Expendables. Je kunt op de rollen symbolen draaien als Sylvester Stallone en andere personages.

Eenvoudige spelregels

Kies je ervoor om de The Expendables New Mission Megaways gokkast voor de winst te gaan spelen? Probeer met de Megaways dan op alle 6 de rollen van het spel 7 symbolen te draaien. Als je op elke rol 7 symbolen laat verschijnen, zal je namelijk 117649 winmanieren kunnen creƫren. Op die manier heb je veel winkansen. Winsten worden behaald door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen en ook altijd op aaneengesloten rollen. Combinaties moeten van links naar rechts gedraaid worden.

Geniet van extra functies

Wild symbolen kun je onder andere tegen komen als je de The Expendables New Mission Megaways gokkast gaat spelen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt ook vermenigvuldigers ontvangen met de Wild symbolen die aanwezig zijn. Deze gokkast levert ook free spins op als je op de rollen 3 of meer Scatter symbolen laat verschijnen. Je kunt met de extra functies die aanwezig zijn mooie prijzen behalen en je kunt hier ook de kans op winst mee vergroten. Dat maakt het spelen van de The Expendables New Mission Megaways gokkast al snel spannend.

Andere gokkasten

Fire And IceFire And IceNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Hot Fruits 20Hot Fruits 20Nu spelen
Mega SharkMega SharkNu spelen
Black MagicBlack MagicNu spelen
Random RunnerRandom RunnerNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
White BuffaloWhite BuffaloNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
ChocolatesChocolatesNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen