Voor echt geld spelen

Aldo's Journey

Speel je graag de spellen van Yggdrasil bij het online casino omdat de spellen een hoge kwaliteit hebben? Zoek dan ook zeker eens de Aldo’s Journey gokkast op. Als je de Aldo’s Journey gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen op reis met Aldo. Tijdens de reis van Aldo kom je echt van alles tegen. Je loopt van het ene gebied in het andere gebied en kan steeds terecht komen in een andere wereld. Het spel is goed in elkaar gezet en het wordt voor jou als speler al snel interessant. Zo zal je onder andere op een groot strand met zandkastelen terecht kunnen komen en ook kun je in een groot bos belanden met veel bomen. Er valt nog veel meer te zien maar dat kom je te weten als je zelf een gokje gaat wagen!

Eenvoudige spelregels

Wil je een gokje wagen op de Aldo’s Journey gokkast? Dan wil je ook vast en zeker een mooie geldprijs behalen. Je kunt een geldprijs winnen door op de 5 rollen van het spel combinaties te laten verschijnen. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden en uit 3 of meer identieke symbolen bestaan. Zorg er altijd voor dat de combinaties van links naar rechts worden gedraaid. Dit moet op één van de 65 winlijnen. Elke combinatie die compleet is zal een geldprijs opleveren. Dit is op basis van een uitbetalingspercentage van 96,5%. De inzetlimieten liggen ook ruim bij de Aldo’s Journey gokkast. Je speelt al voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Als je graag de spanning opzoekt zal je jezelf niet snel vervelen bij de Aldo’s Journey gokkast. Dit spel heeft namelijk naast de mooie geldprijzen ook veel te bieden op het gebied van extra functies. Je kunt bij de Aldo’s Journey gokkast onder andere een Wild symbool draaien met een vervangende functie. Er zijn ook vermenigvuldigers te vinden en je kunt ook free spins winnen met de Scatter symbolen. Je zal hier ook al snel veel spanning uit kunnen halen!

Andere gokkasten

Dragons MysteryDragons MysteryNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Wild StarsWild StarsNu spelen
Wonderland WildsWonderland WildsNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
White BuffaloWhite BuffaloNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen