Voor echt geld spelen

Blood Moon Wilds

Speel jij graag spannende gokkasten bij het online casino? Dan wil jij ook zeker de Blood Moon Wilds gokkast niet missen. Deze gokkast is door spel provider Yggdrasil op de markt gebracht. Als je de Blood Moon Wilds gokkast gaat spelen zal je terecht komen in een groot spookbos. Het is hier donker en duister. Op de achtergrond van het spel zie je een groot bos met dikke bomen, veel bladeren en gras, takken en versteende wolven. Alles ziet er griezelig uit en zorgt voor enge schaduwen. Als je de Blood Moon Wilds gokkast gaat spelen zal je ook een groot spookhuis te zien krijgen. Het spookhuis laat een paar lichtjes zien en verder is het donker. Je ziet ook dat de rollen van het spel mooie symbolen laten zien. Er kunnen symbolen gedraaid worden als kaartsymbolen in de kleuren blauw, groen, paars en rood. Dat is nog niet alles want je kunt ook symbolen draaien als personages. Elk symbool kan mooie geldprijzen opleveren!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Blood Moon Wilds gokkast spelen met eenvoudige spelregels. Zo zal je een winst behalen door op de rollen een combinatie te laten draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Zorg er altijd voor dat een combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Daarnaast is het belangrijk dat de combinatie op één van de 20 winlijnen gedraaid wordt. Op het moment dat je een complete combinatie gedraaid hebt zal je een winst uit kunnen laten betalen.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Blood Moon Wilds gokkast kun je als speler ook genieten van extra functies. Zo zal je onder andere een Wild symbool kunnen draaien. Het Wild symbool is erg interessant dankzij zijn vervangende functie. Hij kan alle symboolsoorten vervangen en kan ook onderbroken combinaties completeren. Daardoor ontvang jij als speler alsnog een winst. Je kunt met de Blood Moon Wilds gokkast ook free spins winnen en dat is voor jou als speler ook al snel interessant. Daarmee kun je de rollen gratis laten draaien!

Andere gokkasten

Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Lady Fruits 20Lady Fruits 20Nu spelen
Wild SharkWild SharkNu spelen
Tiki Madness 100Tiki Madness 100Nu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Mighty Joker ArcadeMighty Joker ArcadeNu spelen
Football GladiatorsFootball GladiatorsNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
BonanzaBonanzaNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen