Voor echt geld spelen

Frost Queen Jackpots

Een ijskoningin speelt de hoofdrol in het thema van de Frost Queen Jackpots gokkast. Het thema van dit spel is door Yggdrasil goed in elkaar gezet. Je krijgt op de achtergrond van het spel een berggebied te zien met sneeuw, ijs en kristallen. In de lucht zie je sterren schitteren. Het spel laat ook mooie symbolen zien op een totaal van 5 rollen. Je kunt onder andere de ijskoningin zelf draaien, een jonge knul, een gouden kroon, diamanten en nog veel meer. De symbolen kunnen jou van mooie prijzen voorzien en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Eenvoudige spelregels

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Frost Queen Jackpots gokkast? Dan wil je uiteraard zoveel mogelijk prijzen naar binnen slepen. Om te kunnen winnen moet je op de 5 rollen van het spel complete combinaties draaien. Je moet ervoor zorgen dat een combinatie altijd minimaal 3 identieke symbolen laat zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Deze gokkast wordt gespeeld met 20 winlijnen en elke combinatie moet er daar één van volgen. Met een RTP van 96% speel jij de Frost Queen Jackpots gokkast voor de winst.

Geniet van extra functies

Om dit spel nog spannender te maken dan het al is heeft Yggdrasil extra functies toegevoegd. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Zij kunnen met hun vervangende functie zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Je kunt ook Scatter symbolen draaien en daar kun je free spins mee winnen. Er zijn ook jackpots te vinden bij dit spel en hier kun je al snel hoge prijzen mee naar binnen slepen. Dit spel heeft dus genoeg te bieden!

Andere gokkasten

Dragons MysteryDragons MysteryNu spelen
Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Lucky BellsLucky BellsNu spelen
Mighty Joker ArcadeMighty Joker ArcadeNu spelen
Twin JokerTwin JokerNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Grand Slam Jackpot DeluxeGrand Slam Jackpot DeluxeNu spelen
Queen of RichesQueen of RichesNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen
DonutsDonutsNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen