Voor echt geld spelen

Jackpot Express

Zoek je graag de spanning op? Dan is het voor jou als speler zeker de moeite waard om de Jackpot Express gokkast te gaan spelen. Dit spel wordt gespeeld voor maar liefst 3 jackpots en je komt ook nog eens een leuk thema tegen. Je speelt de Jackpot Express gokkast met een thema over en boot in een rivier. Op de achtergrond zie je de rivier en waterplantjes. Je ziet ook grasvelden, huizen, bergen en bomen. Laat je de 5 rollen draaien? Dan kun je verschillende personages als symbolen draaien. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen te vinden die weer worden gegeven als fiches. Denk hierbij aan klavers, harten, schoppen en ruiten.

Eenvoudige spelregels

Een winst behalen met de Jackpot Express gokkast kan door combinaties te vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Combinaties moeten altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Je moet elke combinatie één van de 20 winlijnen laten volgen. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Deze gokkast kun je spelen voor de winst met een RTP van 96,2%. Wil je weten welke winsten de Jackpot Express gokkast op kan leveren? Open dan gerust de prijzentabel.

Geniet van extra functies

Dacht je dat je de Jackpot Express gokkast alleen kon spelen voor mooie geldprijzen? Dan heb je het mis. Je kunt namelijk ook extra functies tegenkomen. Er is onder andere een Wild symbool te vinden. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt ook onderbroken combinaties laten completeren. Dit spel heeft ook bonus symbolen te bieden en free spins. Daarnaast speel je voor 3 jackpots. Je komt een Mini Jackpot, een Side Jackpot en een Major Jackpot tegen!

Andere gokkasten

Hot Choice DeluxeHot Choice DeluxeNu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Mega SharkMega SharkNu spelen
Admiral NelsonAdmiral NelsonNu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
Turbo4PlayerTurbo4PlayerNu spelen
Runner Runner MegawaysRunner Runner MegawaysNu spelen
Dreams and DollarsDreams and DollarsNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen
KingmakerKingmakerNu spelen
Star Clusters MegaclustersStar Clusters MegaclustersNu spelen
Slot Vegas MegaquadsSlot Vegas MegaquadsNu spelen