Voor echt geld spelen

Ozwin's Jackpots

In het aanbod van spellen bij het online casino kun je onder andere de Ozwin’s Jackpots gokkast tegenkomen. Je kunt dit spel gaan spelen met een thema over Ozwin. Dit is een jonge knul met magische krachten en hij woont in een groot bos. Je kunt het spel gaan spelen met een mooie uitwerking. Op de achtergrond zie je het grote bos verschijnen met een huis, bomen, wandelpaden en nog veel meer. Laat je de rollen van de Ozwin’s Jackpots gokkast draaien? Dan kun je ook mooie symbolen zien verschijnen. Je kunt wit met gouden uilen draaien, boeken, Ozwin zelf, flesjes en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

Om met de Ozwin’s Jackpots gokkast te kunnen winnen moet je op de rollen van het spel combinaties draaien. Je speelt met 5 rollen en elke combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. De RTP van de Ozwin’s Jackpots gokkast ligt op 96,7%. In de prijzentabel vind je terug welke winsten je kunt behalen.

Geniet van extra functies

Wanneer je gaat spelen op de Ozwin’s Jackpots gokkast kun je ook extra functies tegenkomen, waaronder het Scatter symbool. Je kunt met het Scatter symbool free spins winnen. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Je kunt de Ozwin’s Jackpots gokkast ook gaan spelen voor jackpots. Er zijn 5 jackpots te vinden en zij kunnen mooie prijzen opleveren. Redenen genoeg dus om de Ozwin’s Jackpots gokkast te gaan spelen!

Andere gokkasten

Wild StarsWild StarsNu spelen
Bells On FireBells On FireNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Fire And IceFire And IceNu spelen
Runner Runner MegawaysRunner Runner MegawaysNu spelen
Volcano DeluxeVolcano DeluxeNu spelen
Mayan RushMayan RushNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
ChocolatesChocolatesNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
Temple of FortuneTemple of FortuneNu spelen