Voor echt geld spelen

Penguin City

Ben jij een echte dierenvriend? Dan zal jij de Penguin City gokkast zeker niet willen missen. Deze gokkast is van Yggdrasil en is van hoge kwaliteit. Je speelt de Penguin City gokkast met een leuk thema. Alles heeft te maken met pinguïns in een restaurant. Zij willen hier uit ontsnappen omdat zij anders in de noodels terecht komen. Als je de Penguin City gokkast gaat spelen zal je dit spel gaan spelen zal je op de achtergrond een groot restaurant te zien krijgen. Op het speelveld zie je 5 rollen en daar kun je mooie symbolen op laten verschijnen. De rollen laten symbolen zien als noodels, soep, woksaus, grote pannen en nog veel meer. Tijdens het spelen van de Penguin City gokkast zal je jezelf goed kunnen vermaken. Deze gokkast is goed in elkaar gezet en heeft veel te bieden voor jou als speler!

Eenvoudige spelregels

Je speelt de Penguin City gokkast voor mooie geldprijzen. Als je dit spel gaat spelen zal je mooie winsten kunnen behalen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd compleet zijn om het tot een winst te kunnen schoppen. Deze moeten 3 of meer soortgelijke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en volgens één van de 243 winmanieren. Elke combinatie moet van links naar rechts of van rechts naar links gedraaid worden. Zodra je een complete combinatie gedraaid hebt zal je een geldprijs uit kunnen laten betalen.

Geniet van extra functies

Om het voor jou als speler nog wat spannender te maken heeft Yggdrasil een aantal extra functies toegevoegd. De extra functies kunnen mooie geldprijzen opleveren en kunnen de kans op winst vergroten. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien. Met het Wild symbool zal je alle symbolen kunnen vervangen en kun je onderbroken combinaties completeren. Je kunt ook een bonusspel spelen en je kunt ook re-spins activeren. Speel de Penguin City gokkast nu en behaal ook mooie geldprijzen!

Andere gokkasten

Golden JokerGolden JokerNu spelen
All Ways JokerAll Ways JokerNu spelen
Party NightParty NightNu spelen
Hot Fruits 100Hot Fruits 100Nu spelen
Dragons and MagicDragons and MagicNu spelen
Simply WildSimply WildNu spelen
Joker FortuneJoker FortuneNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
StarquestStarquestNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
Haunted HouseHaunted HouseNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen