Voor echt geld spelen

Reptoids

Met een spannend thema over monsters in een grote stad kun jij de Reptoids gokkast gaan spelen. Allerlei mensen proberen de monsters aan te pakken. Spel provider Yggdrasil heeft het thema van dit spel erg goed uit weten te werken. Ze hebben gekozen voor mooie grafische elementen en bijpassende geluidseffecten. Op de achtergrond krijg je een oude stad te zien. Je ziet oude gebouwen, stroomkabels en nog veel meer. Je kunt op de rollen mooie symbolen draaien. Denk aan politie agenten, vrouwen, lokale mensen, sheriff sterren en nog veel meer. De symbolen leveren al snel hoge prijzen op.

Eenvoudige spelregels

Wil je graag voor de winst gaan spelen op de Reptoids gokkast? Dan moet je op de rollen van het spel combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet bij de Reptoids gokkast op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel met 20 winlijnen en elke combinatie moet er hier één van volgen. De RTP van de Reptoids gokkast ligt op 96,1%. Elke combinatie die compleet is levert een mooie prijs op.

Geniet van extra functies

Yggdrasil heeft de Reptoids gokkast ook weten te voorzien van extra functies. Daardoor wordt het voor jou als speler nog spannender om met dit spel aan de slag te gaan. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren en daardoor kun je alsnog een winst uit laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en daar kun je free spins mee winnen. Daardoor wordt het nog leuker om de Reptoids gokkast te gaan spelen!

Andere gokkasten

Fruit ExpressFruit ExpressNu spelen
Wild StarsWild StarsNu spelen
Blue DolphinBlue DolphinNu spelen
Book of Fruits HalloweenBook of Fruits HalloweenNu spelen
Bandits Thunder LinkBandits Thunder LinkNu spelen
Dragon's MysteryDragon's MysteryNu spelen
The BookThe BookNu spelen
Cyberslot MegaclustersCyberslot MegaclustersNu spelen
Lil DevilLil DevilNu spelen
Opal FruitsOpal FruitsNu spelen
MillionaireMillionaireNu spelen