Voor echt geld spelen

Valley of the Gods 2

Eén van de spellen die je bij het online casino tegen kunt komen is de Valley of the Gods 2 gokkast. Dit spel neemt jou mee naar Egypte en hier kan het al snel interessant worden. Op de achtergrond krijg je de leefomgeving van de Egyptenaren te zien. Je ziet mooie palmbomen, zand, piramides, tempels, pilaren en nog veel meer. De lucht is door de ondergaande zon mooi paars gekleurd. Het spel laat ook mooie symbolen op de rollen zien. Denk aan Bastet, Anubis, Horus en Scarabeeën. De symbolen kunnen jou voorzien van mooie geldprijzen.

Eenvoudige spelregels

Je kunt met dit spel een winst behalen door op de 6 rollen van het spel combinaties te vormen. Het is belangrijk dat je een combinatie vormt met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen, omdat onderbroken combinaties geen winsten op kunnen leveren. Je moet elke combinatie draaien van links naar rechts. Aan de kans op winst zal het niet liggen, want je speelt dit spel met 240 winmanieren. De RTP van de Valley of the Gods 2 gokkast? Die ligt op 96,3%.

Geniet van extra functies

Dit spel heeft ook genoeg te bieden als het gaat om extra functies. Je kunt deze gokkast onder andere gaan spelen met Wild symbolen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt dit spel ook gaan spelen met vermenigvuldigers en respins. De extra functies van dit spel maken het voor jou als speler nog spannender dan het al is!

Andere gokkasten

Wild SharkWild SharkNu spelen
Beauty WarriorBeauty WarriorNu spelen
Dragons MysteryDragons MysteryNu spelen
Hot Fruits 40Hot Fruits 40Nu spelen
Joker4WildJoker4WildNu spelen
SpartaniaSpartaniaNu spelen
Book of Cleopatra SuperStake EditionBook of Cleopatra SuperStake EditionNu spelen
Bandits Thunder LinkBandits Thunder LinkNu spelen
Royal Mint MegawaysRoyal Mint MegawaysNu spelen
Temple Quest SpinfinityTemple Quest SpinfinityNu spelen
Dragon BornDragon BornNu spelen